06 – 12 38 78 30

U bevindt zich hier:Home/Inhuur als kwaliteitsborger bouwkwaliteit

Inhuur als kwaliteitsborger bouwkwaliteit

Als BuroBouwKwaliteit staan wij open om ingehuurd te worden als toezichthouder Kwaliteitsborger en opdrachten aan te nemen bij erkende organisaties voor kwaliteitsborging die werken met een door een instrumentaanbieder voorgeschreven kwaliteitssysteem. Ons buro is door de jarenlange ervaring als bouwinspecteur in de bouw heel goed in staat om deze rol te vervullen. Wij zijn bedreven in het opstellen van opleverdossiers waarin geprobeerd zal worden de ‘bouwgeschiedenis’ en dus de ‘bewijslast’ van het project transparant vast te leggen. Onze controles doen we risicogestuurd en in nauwe samenspraak met de aannemer. De aannemer is namelijk vanuit zijn rol als bouwer medeverantwoordelijk voor zijn eigen bewijslast en zal zijn eigen kwaliteitscontroles en systemen op orde moeten hebben.

BuroBouwKwaliteit weet door zijn enthousiasme voor het vak,  partijen te bewegen en te overtuigen om de juiste technische keuzes te maken. Door te borgen en bij te sturen op de bouw zorgen wij ervoor dat het gebouw kwalitatief aantoonbaar voldoet aan de bouwvoorschriften. Aan het einde van het project geven wij daarom graag een verklaring af dat er een gerechtvaardigd vertrouwen is bouwwerk aan de wettelijke eisen voldoet. Precies waar de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) om vraagt.

Graag komen wij in contact met erkende organisaties voor kwaliteitsborging die werken met een door een instrumentaanbieder voorgeschreven kwaliteitssysteem.

Belt u gerust om e.a. vrijblijvend door te nemen. We zijn tot 21:00 open. Ook in het weekend!