06 – 12 38 78 30

U bevindt zich hier:Home/Inhuur als gemeentelijk inspecteur bouwtoezicht

Inhuur als gemeentelijk inspecteur bouwtoezicht

BuroBouwKwaliteit treedt op als tijdelijk interim inspecteur bouw- en woningtoezicht en kan gemeentelijke organisaties ondersteunen bij het risicogestuurd en programmatisch monitoren en handhaven van in aanbouw zijnde bouwprojecten en het controleren op bouwkwaliteit, bouwfysische aspecten, brandveiligheid, bouwveiligheid en constructieve zaken. Het werk als inspecteur doen wij op een integere wijze waarbij altijd geprobeerd wordt de balans te zoeken tussen menselijke, technische en zakelijke belangen.

De afgelopen jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan in het inspectiewerk rondom ruimtelijk fysieke projecten en hebben ons geleerd hoe het bouwproces van ontwikkeling tot aan realisatie verloopt en welke issues en belangen er spelen. Het geeft telkens veel energie hier op een gestructureerde wijze coördinatie en regie op te voeren. Elk bouwproject is gezien de locatie, bestuurlijke context en wijkgerichte verwevenheid uniek en kent zijn eigen uitdagingen en dynamiek.

Wij spreken de taal van bewoners, aannemers, ontwikkelaars en interne gemeentelijke organisatie en kunnen ons op diverse niveaus begeven. Het samen met de stakeholders zoeken en puzzelen naar oplossingen geeft veel voldoening. Wij weten partijen te bewegen en begrip te kweken voor gemaakte keuzes in lastige technische- en handhavingssituaties. Klantgericht werken, de verbinding zoeken en juridisch en technisch gemotiveerd handelen staan in ons handelen voorop.

Belt u gerust om e.a. vrijblijvend door te nemen. We zijn tot 21:00 open. Ook in het weekend!